Dejan Martinović se vraća u Čelik?

Dejan Martinović se vraća u Čelik?

A. Beganović

Nakon što su prodali svog najboljeg stopera Mehmedaliju Čovića u Kazahstan i zaradili "malo" siće, rukovodstvo kluba i trener Jagodić u svoje redove žele dovesti nekog od igrača koji su slobodni i čistih papira.

Kako saznaje Sportsport.ba crno-crveni dres bi ponovo mogao obući veznjak Dejan Martinović koji je prošlu sezonu igrao za ekipu kazahstanski Okzhetpesu. Ova ekipa je ispala iz društva najboljih klubova u toj zemlji, a i pored ponude da ostane pod istim uvjetima u klubu, Martinović nije želio igrati u drugoj ligi, te je uzeo papire i vratio se u našu zemlju.

 

Dejan Martinović je iskusni 30-godišnji veznjak koji je u svojoj karijeri nastupao za mnogo klubova (Posušje, Hajduk, Žepče, Terek Grozni, Široki, Brašov,Čelik,Okzhetpesu), a  nakon godinu dana ponovo bi mogao obuči crno-crveni dres.

 

Iako je Čelik ostao bez stopera, a trenutno trener Jagodić na raspolaganju ima samo Maletića i Jusića, ukoliko bude potrebe na tom mjestu može igrati i kapiten Kenan Horić, koji je prošle sezone bio standardan na toj poziciji kod trenera Vlatka Glavaša.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

Ukoliko se dogovore Čelik i Martinović ovaj veznjak bi pojačao konkurenciju u veznoj liniji koja je najtanji dio crno-crvenog tima.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.