Dekić: Preko Tekstilca do tri boda

Fudbaler Kozare optimističan

Dekić: Preko Tekstilca do tri boda

Piše: D. Vejo
Fudbaleri Kozare iz Gradiške nemaju šta više da kalkulišu, vrijeme je da se kreće po nove ujedno i prve proljećne bodove.
Nakon poraza u prošlom kolu od ekipe Podrinja u Janji, Velimira Stojnića i njegovi izabranike čeka susret sa Tekstilcem iz Dervente, timom koji igra dosta dobro ove sezone uprkos porazu od Borca u prethodnoj utakmici (0:1).

Gradiščanci su sa šeste, pali na osmu poziciju u Prvoj ligi Republike Srpske. No, ohrabruje činjenica da još uvijek ima vremena za popravni, pa je tako sutrašnji meč sa Dervenćanima odlična prilika da se popravi utisak. 

"Pobjeda je ono što nas zanima. Bitno je da smo svi zdravi i spremni, da nema povreda. Tu je i Igor Makitan naš štoper koji je pauzirao prošlu utakmicu zbog žutih kartona. Jedino što nas zanima to su tri boda koja su nam prijeko potrebna. To je ono o čemu razmišljamo", istakao je za SportSport.ba fudbaler Kozare, Ranko Dekić.

Utakmica između Kozare i Tekstilca igra se sutra od 14 sati na Gradskom stadionu u Gradišci.

Defanzivac Kozare Ranko Dekić ove zime se dovodio u vezu sa prijedorskim Rudarom, ali je njegova želja ipak bila da ostane u gradu na Savi.

Prva liga RS