Dekić sve bliži Rudaru

Potvrdio strateg Prijedorčana

Dekić sve bliži Rudaru

D. Vejo

Trenutni fudbaler Kozare Ranko Dekić, od ove zime mogao bi nositi dres Rudara iz Prijedora.

U redovima Gradiščanaca, Dekić ima polusezonu za pamćenje gdje je tokom jesenjeg dijela prvenstva odigrao 16 mečeva za Kozaru ali je imao i jednu od vodećih uloga u dresu crveno-bijelih. 

Upravo ovaj 23-godišni defanzivac, uklapa se u taktičke zamisli stratega Rudara, Zlatka Jelisavca koji ne krije želju da bi mladog igrača želio vidjeti na spisku svojih izabranika.

"Zainteresovani smo za Dekića. On je mlad i talentovan fudbaler. Trenutno vodimo pregovore sa njim, te se nadam da će do istih doći kao i to da ćemo pronaći zajednički jezik", izjavio je Jelisavac.

Velika je vjerovatnoća da će glavni akter ove priče postati novi član Rudara. U izjavi za SportSport.ba, Dekić je rekao kako je na pragu potpisa uza Prijedorčane, te da ga sitnice dijele od istog.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi