Golman Sarajeva zadovoljan

Delač: Neopisivo je, idemo slaviti

M. Šljivak

Golman Sarajeva Matej Delač prezadovoljan je osvajanjem titule prvaka BiH.

 

Ističe da je osjećaj predivan i neoposiv.

 

"Neopisiv je osjećaj, nakon svega što smo prošli. Mi smo vjerovali u ovo, iako je bilo toliko mržnje prema nama. Svi smo zaslužili za ovo. Idemo sad slaviti", rekao je Delač, te je dodao da je timski duh odlučio prvaka.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Presudio je timski duh. To je novi trener prepoznao Dženan Uščuplić. Bez poraza smo pod njegovom palicom. Malo smo se unervozili nakon gola Zebe, ali je Nemanja riješio sve", dodao je Delač, koji nije želio reći ostaje li u Sarajevu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.