Golman Sarajeva nakon pobjede nad Slavijom

Delač: Nije bilo lako igrati po ovakvom terenu

Golman Sarajeva Matej Delač je kazao kako je jako sretan zbog pobjede u Lukavici nad Slavijom (3:2).

"Jako težak teren i jako teška utakmica. Uvjeti nisu bili pravi za igru. Nedostajali su nam i naši navijači. Imali smo veliku sreću, ali sada se okrećemo Zrinjskom", kazao je Delač, dodavši:

"Na ovom terenu se ne može uspostaviti igra. Težimo igri po podu i vidjeli smo da smo imali taj neki strah od terena na početku. Preskakali smo igru, a kada preskačemo, onda to nije naš stil. Slavija je to iskoristila, ali sva sreća vratili smo se u nastavku".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.