Delač pozvao kolege da se pridruže akciji za Miloša

Na potezu Begović, Kelava i Plakalo

Delač pozvao kolege da se pridruže akciji za Miloša

Golman FK Sarajevo Matej Delač odlučio je učestvovati u humanitarnoj akciji prikupljanja finansijskih sredstava za liječenje svog mladog kolege, golmana FK Slavija Miloša Božovića, koji se duže od godinu dana nalazi u teškom zdravstvenom stanju.

Sjajni golman, koji se trenutno oporavlja od ozljede u engleskoj prijestolnici u svom matičnom klubu Chelseaju, osim što je uplatio određen novčani iznos za liječenje Miloša, pozvao je i svoje kolege da učine isto. 

Delač je putem video snimka pozvao golmana “A” reprezentacije Bosne i Hercegovine Asmira Begovića, hrvatskog golmana Ivana Kelavu, te mladog prvotimca FK Sarajevo Emira Plakala da se odazovu akciji. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi