Deni Milošević ušao u historiju Konyaspora
EPA

A tek je došao u Tursku...

Deni Milošević ušao u historiju Konyaspora

Mladi bh. reprezentativac Deni Milošević ostat će upisan zlatnim slovima u historiju turskog Konyaspora.

Milošević je u utakmici 3. kola grupne faze Evropske lige bio strijelac u remiju protiv Brage (1:1), a interesantno je da je njegov pogodak bio ujedno prvi za Konyaspor u evropskim takmičenjima. 

"U Konyasporu mi je odlično. Trener mi vjeruje, igram sve utakmice, stadioni su opremljeni, a i svakodnevni život je prilično dobar", kazao je, između ostalog, Milošević za medije u Belgijii nakon što je ušao u historiju kluba. 

Prošle sezone Milošević je igrao za Waasland Beveren kao posuđen igrač.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

"U Beveren sam otišao na posudbu da se mogu vratiti u Standard iskusniji i kvalitetniji. Ipak, kada sam se vratio rekli su mi da mi ne mogu garantovati mjesto u timu i osjetio sam da mi ne vjeruju mnogo. Shvatio sam da je najbolje da odem. Pogledajte u kakvoj situaciji su danas igrači koji su ostali, nema ih nigdje", dodao je Milošević. 

Podsjetimo, sa Miloševićem u Konyasporu su također Hadžiahmetović i Bajić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi