Denis Pozder napustio pripreme Mladosti

Nije pronašao zajednički jezik s Upravom kluba

Denis Pozder napustio pripreme Mladosti

E. Čaušević

Nekadašnji napadač Željezničara, Denis Pozder, napustio je treninge Mladosti iz Doboj Kaknja, te neće potpisati ugovor ovim bh. premijerligašem.

Pozder je imao kratku avanturu u Željezničaru, a nakon toga odlučio se vratiti u Njemačku gdje je proteklu sezonu igrao za Uerdingen. Ipak, Pozder je ponovo odlučio da se okuša u Premijer ligi BiH i bio je na korak od potpisa za ekipu Mladosti.

Ovaj 27-godišnji napadač je proteklih dana trenirao sa ekipom iz Doboj Kaknja, ali na kraju nije uspio da pronađe zajednički jezik s Upravom ovog kluba. Iz Mladosti su za SportSport.ba potvrdili da je Pozder napustio pripreme ovog kluba, te da neće potpisati ugovor.

"Istina je da je Pozder napustio pripreme Mladosti. On i Uprava našeg kluba nisu pronašli zajednički jezik i to je razlog što neće ostati u ovoj ekipi", rekao je za SportSport.ba sportski direktor Mladosti, Enes Bistrivoda.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi