"Derbi ćemo gledati sa tribine za koju smo platili kartu"

Oglasili se Bordo prijatelji 1946

"Derbi ćemo gledati sa tribine za koju smo platili kartu"

S. Mlaćo

Za vikend je na rasporedu najveći bh. derbi između Sarajeva i Željezničara, a s obzirom na dešavanja iz bliske prošlosti još se ne zna koliko će ulaznica i za koju tribinu dobiti gostujući navijači.

Uoči posljednja dva derbija odigrana na Grbavici i Koševu dosta se govorilo o broju ulaznica za gostujuće navijače, a odluka  FK Željezničar o 1.090 ulaznica za navijače Sarajeva izazvala je i reakciju od strane kluba sa Koševa koji je za posljednji derbi gostujućim navijačima dodijelio 5 % ulaznica od ukupnog kapaciteta stadiona.

I uoči novog vječitog derbija u bh. javnosti se već mnogo govori o broju ulaznica za gostujuće navijače, a tim povodom oglasili su se iz udruženja Bordo prijatelji 1946.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Bordo prijatelji 1946 su vlasnici sezonskih karata za tribinu Jug na stadionu Asim Ferhatović Hase i ne dozvoljavamo bilo kakve trgovine sa našim pravom da gledamo utakmicu sa tribine za koju smo platili kartu.”, navodi se na zvaničnoj stranici BP 1946.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi