Derbi Goražda i Sloge Simin Han u nedjelju

Prvobitno planiran za subotu

Derbi Goražda i Sloge Simin Han u nedjelju

S. Mlaćo

U subotu i nedjelju se igraju utakmice 27. kola Prve lige Federacije BiH. 

Prvenstvo se bliži kraju, pa nas sigurno očekuje dosta uzbuđenja i neizvjesnosti.

Jedan od derbija ovog kola igra se u Goraždu gdje će snage odmjeriti Goražde i Sloga Simin Han. Meč je prvobitno bio zakazan za subotu u 17:30, ali je pomjeren za dan kasnije, tačnije nedjelju.

Goražde se trenutno nalazi na desetom mjestu sa 34 osvojena boda i vodi veliku bitku za opstanak u Prvoj ligi Federacije BiH, dok je Sloga na trećem mjestu sa četiri boda zaostatka za liderom Bosnom iz Visokog. Ukoliko slavi tim iz okoline Tuzle definitivno bi se uključio u borbu za prvo mjesto. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Goražde kući teško gubi bodove, dok Sloga igra sjajno proljeće, pa  se očekuje veoma kvalitetna i neizvjesna utakmica.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi