Derbi u Derventi, Tekstilac protiv Kozare traži petu pobjedu

Prva liga Republike Srpke, 6. kolo

Derbi u Derventi, Tekstilac protiv Kozare traži petu pobjedu

A. Beganović

U derbiju 6. kola Prve lige Republike Srpske sastat će se Tekstilac i Kozara.

Najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg dijela Prve lige Republike Srpske, Tekstilac, do pete pobjede u sezoni pokušat će doći u duelu sa Kozarom, koja sa osam osvojenih bodova drži četvrto mjesto na tabeli.

Prošlogodišnji član Premijer lige i trenutno drugoplasirana ekipa Prve lige RS, Mladost iz Velike Obarske, na domaćem terenu će odmjeriti snage sa Borcem, dok će trećeplasirana Krupa ugostiti posljednjeplasiranu Slobodu iz Novog Grada.

U Trebinju će Leotar odmjeriti snage sa Drinom HE, pretposljednja Sloboda u Mrkonjić Gradu dočekuje Sutjesku, dok će u Vlasenici igrati istoimena domaća ekipa i Zvijezda 09.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.