Derbi u Janji, Borac dočekuje Tekstilac

Prva liga RS, play-off

Derbi u Janji, Borac dočekuje Tekstilac

D. Vejo

Prva liga Republike Srpske odbrojava posljednje dane do isteka sezone 2016/2017. Da je tako, govori i činjenica da je na pomolu 9., ujedno i pretposljednje kolo u kojem će se odigrati već tradicionalno tri utakmice.

Epitet derbija, nosi susret u Janji. Tamošnje Podrinje će dočekati ekipu Rudara iz Prijedora. Ekipa koju sa klupe predvodi Zlatko Jelisavac izgubila je i teoretske šanse da sezonu završi na drugoj poziciji s obzirom da su do kraja lige ostala još dva kola, gdje Podrinje bježi sedam bodova trećeplasiranom Rudaru. 

S toga, ova utakmica kako za jedne tako i za druge, nema rezultatski značaj. 

Drugi susret biće onaj u Banjaluci gdje se sastaju prvak Borac i Tekstilac iz Dervente. Željko Vranješ će debitovati na klupi Banjalučana, a sigurno da uprkos velikoj bodovnoj prednosti u odnosu na pratioca, neće dopustiti Dervenćanima da se mnogo razmašu po terenu. Dakle, Velikan iz Platonove novu "tricu" traži upravo protiv popularnih Krojača.

Treći meč, ali ne i manje važan, odigraće Kozara i Drina u Gradišci. Crveno-bijeli žele da ostvare što bolji učinak u preostala dva kola, dok Zvorničani žele da poprave utisak nakon visokog poraza u prošlom kolu od Borca (0:3).

Sve utakmice zakazane su za sutra od 17.30 sati.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi