Derbi u Krupi, Mladost dočekuje Zvijezdu 09

Prva liga RS, play-off

Derbi u Krupi, Mladost dočekuje Zvijezdu 09

D. Vejo

Na pomolu je i posljednje, 10. kolo play-off faze Prve lige Republike Srpske gdje će se predstojećeg vikenda odigrati tri susreta.

Fudbaleri Krupe odavno su obezbjedili prvo mjesto i učešće u Premijer ligi BiH pa će tako u posljednje kolo ući rasterećeni. Na svom terenu dočekat će uvijek neugodnu ekipu Kozare iz Gradiške koja bi u slučaju pobjede na gostovanju te kiksa Tekstilca, sa četvrtog skočila na treće mjesto na tabeli.

U drugom susretu sastaju se u Velikoj Obarskoj ekipa Mladosti i Zvijezde 09 iz Etno sela Stanišići. I jedni i drugi imaju imperativ pobjede naročito gosti iz Bijeljine. Zvijezda je nakon remija u prošlom kolu pala na petu poziciju na tabeli, što nije bila zacrtana ambicija na startu prvenstva.

Posljednji meč, ali ne i po važnosti manje bitan odigrat će se u Šamcu gdje tamošnja ekipa Borca dočekuje Tekstilac iz Dervente. Ova utakmica za domaćina nema rezultatski značaj, dok se gostima iz Derventa u slučaju kiksa drma treća pozicija na tabeli.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Sve utakmice igraju se predstojećeg vikenda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi