Diabang: U Senegalu nema zime, uskoro sam u BiH

Senegalac za SportSport.ba

Diabang: U Senegalu nema zime, uskoro sam u BiH

S. Mlaćo

Moussa Diabang, član Bratstva iz Gračanice,  nakon kraja prvog dijela sezone u Prvoj ligi Federacije otputovao je na odmor u rodni Senegal.

Diabang je ove polusezone upisao 14 nastupa u ligi, te jedan u kup takmičenju. 

Nije se upisivao u listu strijelaca ali i pored toga bio je jedan od najzapaženijih igrača tima iz Gračanica, čiji će član ostati i u narednom periodu.

"Mislim da ću ostati u Bratstvu, a u Senegalu je super. Nema zime i sjajno mi je na odmoru. Ja ne voli zimu, u početku mi je bilo teško  priviknuti se na zimu u BiH, ali sada je dobro. U petak se vraćma u Gračanicu", kazao je Diabang za SportSport.ba

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Bratstvo je prvi dio sezone okončalo na petom mjestu sa 25 osvojenih bodova, a Diabang je prije dolaska u ovaj klub nastupao za Slogu iz Ljubuškog, Bosnu iz Mionice, Radnik Hadžići, Zvijezdu iz Gradačca i sarajevski Željezničar. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi