DiaBiH uvjerljiv protiv Vogošće

Pobjeda dijabetičara

DiaBiH uvjerljiv protiv Vogošće

M. Šljivak

MNK DiaBiH uvjerljivo je pobijedio Vogošću sa 10:4 u susretu 2. kola Prve futsal lige FBiH, grupa Jug.

Već nakon 20 minuta igre bilo je jasno da Vogošća nema šta tražiti u ovom duelu. Ekipa dijabetičara je igrala zaista sjajno i u prvom poluvremenu su protivniku postigli čak šest pogodaka.

Poveli su golom Hadžića već nakon četiri minute igre, a zatim su redom zabijali Ćarić, Karčić, Mašić dva puta, te Hršumović za rezultat poluvremena od 6:0.

DiaBiH je malo spustio gas na otvaranju drugog poluvremena što Vogošća koristi i stiže do dva brza gla preko Sućeske i Tihića.

Ipak, do kraja je domaći tim briljirao i na kraju je upisao visoku pobjedu od 10:4.

Prva liga FBiH, grupa Jug, 2. kolo:

DIABIH - Vogošća 10:4 (Hadžić 4', Ćatić 5', Karčić 10', Mašić 18', 20', Hršumović 18', Mulaosmanović 25', Ćatić 30', Omerhodžić 34', Dizdarević 39' / Sućeska 21', Tihić 23', Granilo 32', Čomaga 36')

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi