Dilaver: Pokušat ću pronaći klub u kojem ću igrati

Bivši nogometaš Mladosti napušta Grčku?

Dilaver: Pokušat ću pronaći klub u kojem ću igrati

S. Mlaćo

Bh. internacionalac Haris Dilaver trenutno je član grčkog Plataniasa nakon prelaska iz našeg premijerligaša Mladosti Doboj Kakanj. 

Dilaver je u ligi upisao tri nastupa, te isto toliko u kup takmičenju, što ga sigurno ne može zadovoljiti.  Iako ima važeći ugovor, Platanias i ovaj Zeničanin bi se vrlo lako mogli razići. 

"Nisam zadovoljan minutažom i očekivao sam da ću imati više prilike za igru. Imam ugovor još godinu i pol dana, ali u dogovoru sa klubom pokušat ću da pronađem najbolje riješenje i ujedno novi klub u kojem ću imati više prilike da igram i pokažem ono što znam", kazao je Dilaver za SportSport.ba.

Već sutra Platanias će odmjeriti snage sa Panathinaikosom, a Dilaver je prema službenim najavama u kombinacijama za ovaj susret. 

Pored Mladosti DK, ovaj 26-godišnjak u našoj zemlji nastupao je za zenički Čelik i NK Vitez. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi