Dilaver: Želja mi je inostranstvo

Nakon natpisa o interesu Veleža

Dilaver: Želja mi je inostranstvo

D. Kurbegović

Iako se pojavila informacija da je interesantan Veležu, o čemu je SportSport.ba pisao, Dilaver ističe da ga još uvijek niko nije kontaktirao i da je njegova želja odlazak u inostranstvo.

Za SportSport.ba odbacio je interes Veleža, te je istakao da mu je prioritet ponovni odlazak u inostranstvo.

"Jutros sam i ja pročitao da se navodno Velež interesuje za mene, moram kazati da je to zaista veliki klub, ali iskreno mene niko iz tog kluba nije kontaktirao i to je sve što mogu kazati na tu temu. Imao sam već poziva od klubova iz Premijer, ali i 1.lige FBiH, ali ne i iz Veleža, iskreno moje su ambicije mnogo veće od igranja u 1.ligi FBiH. Imam par opcija za inostranstvo i to je prioritet u ovome trenutku" ističe 26-godišnji Zeničanin.

Ako ne ode u inostranstvo ne isključuje ni ostanak u Čeliku, ako se dese određeni pomaci.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nadam se da će se u narednom periodu nešto promijeniti na bolje, te da će se desiti pozitivna priča. Svi znaju da sam se zimus vratio iz Grčke kako bi pomogao klubu da opstane u Premijer ligi, mi smo to uspjeli, ali se dalji pomak u klubu nije desio. Ako ne odem vani, ne isključujem ostanak u svome matičnom klubu, ali pod uslovom da se nešto promijeniti. Nama je nogometašima ovaj sport hljeb, tako da ne možemo igrati praznih džepova. Svi znaju koliko volim Čelik i da sam to pokazao bezbroj puta, ali ljubav prema klubu moraju pokazivati i dokazivati svi u Zenici, pa ćemo onda imati pomake i normalan klub" kazao je za SportSport.ba Haris Dilaver.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi