Dinamo čestitao Hodžiću na prvom pozivu u reprezentaciju BiH

Modri bogatiji za još jednog reprezentativca

Dinamo čestitao Hodžiću na prvom pozivu u reprezentaciju BiH

Armin Hodžić je zasluženo dobio poziv Mehmeda Baždarevića za predstojeće utakmice koje će odigrati reprezentacija Bosne i Hercegovine.

Zmajevi će 10. oktobra u Zenici odmjeriti snage sa Velsom, a tri dana kasnije je na rasporedu duel sa Kiprom u Nikoziji. Ove dvije utakmice će biti veoma važne za naš tim, koji će u finišu kvalifikacija pokušati stići do baraža.

Hodžiću je na prvom pozivu u A reprezentaciju Bosne i Hercegovine putem svoje službene Facebook prezentacije čestitao i njegov klub Dinamo Zagreb.

"Naša momčad je bogatija za još jednog A reprezentativca- naš Armin Hodžić koji trenutno dijeli prvo mjesto najboljih strijelaca MAXtv Prve lige dobio je prvi poziv za BiH Reprezentacija za utakmice protiv Walesa i Cipra! Sretno Armine!"

Armin Hodžić igra sezonu iz snova u dresu zagrebačkih Modrih. Osim što sa svojim klubom zauzima očekivano prvo mjesto, naš fudbaler je i prvi strijelac HNL-a sa osam postignutih pogodaka.

 [REPREZENTACIJA] Naša momčad je bogatija za još jednog A reprezentativca- naš Armin Hodžić koji trenutno dijeli prvo...

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Posted by GNK Dinamo Zagreb on Monday, 5 October 2015

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.