Dinamo potvrdio: Hodžić i Gojak dobili poziv Baždarevića
FOTO: EPA

Poziv za Gibraltar i Albaniju

Dinamo potvrdio: Hodžić i Gojak dobili poziv Baždarevića

Dinamo je na zvaničnoj stranici saopštio da su Armin Hodžić i Amer Gojak dobili poziv u reprezentaciju BiH. 

Krajem ovog mjeseca reprezentacija BiH će odigrati dvije utakmice koje će selektoru Baždareviću poslužiti kao idealna prilika da isproba nove igrače, a uz Armina Hodžića iz redova Dinama na spisku će se naći i Amer Gojak. 

"Armin Hodžić i Amer Gojak pozvani su u reprezentaciju BiH za utakmice protiv Gibraltara i Albanije", potvrdio je Dinamo na zvaničnim stranicama. 

Gojaku ovo je ujedno prvi poziv u "A" reprezentaciju BiH. Ove sezone on se ustalio u prvom timu zagrebačkog kluba, pretežno igra u prvoj postavi, a navijači Dinama i mediji u susjedstvu su puni riječi hvale za njegove nastupe.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Prva utakmica reprezentacije BiH u ovom mjesecu bit će odigrana 25. marta protiv Gibraltara u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, dok je tri dana kasnije na rasporedu duel sa Albanijom. 

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije