Dino Selimović prisustvovao sjednici ECA u Varšavi
FOTO: ecaeurope.com

Održana informativna sjednica

Dino Selimović prisustvovao sjednici ECA u Varšavi

S. Mlaćo

U Poljskoj, tačnije gradu Varšavi održana je informativna sjednica o upravljanju fudbalskih klubova u organizaciji menadžmenta Udruženja evropskih klubova (ECA).

Događaj je uključio ceremoniju diplomiranja gdje su učesnici ECA CMP dobili potvrdu o priznanju uspješnog završetka kursa.

ECA CMP je obrazovni kurs, odnosno vodič za upravljanje, sa širim spektorom tema koje se odnose na upravljanje fudbalskog kluba. U saradnji sa Stockholom Business School svim učesnicima je data prilika da uče od najboljih stručnjaka u industriji fudbala, a iz naše zemlje sjednici je prisustvovao nekadašnji generalni direktor FK Sarajevo Dino Selimović.

Kada je u pitanju prvo izdanje ECA CMP, generalni sekretar ECA Michele Centenaro je kazao:

"Program za upravljanje ECA klubova je bio veliki uspjeh za sve koji su doprinieli i sudjelovali u sjednicama. Dijeljenja znanja je ključni stub ECA i ovaj program je stvorio idealnu platformu za ECA članove. Ja bih da čestitam svim diplomcima prvog izdanja ECA CMP i hvala im za trud koji je uložen u program.

Prvo izdanje je brojalo 40 učesnika iz 31 zemlje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi