Djed Mraz iz Nyona  obradovao četiri bh. premijerligaša

Po 31.000 eura na računu

Djed Mraz iz Nyona obradovao četiri bh. premijerligaša

E. Škorić

Nogometni savez Bosne i Hercegovine danas će bh. klubovima koji su igrali u evropskim takmičenjima u prošloj sezoni (Zrinjski, Sarajevo, Željezničar, Široki) prebaciti po 31.000 eura.

Evropska nogometna federacija sve svoje učesnike dobro novčano nagrađuje, a za klubove iz BiH, koji su nastupali u UEFA-inim takmičenjima u sezoni 2013/14, stižu sjajne vijesti.

Naime, već ranije smo pisali da je UEFA odlučila dodatno nagraditi klubove koji su učestvovali u takmičenjima pod njenin okriljem, pa tako i Željezničar, Sarajevo, Široki i Zrinjski.

Spomenuti klubovi, prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba, danas će na svoj račun dobiti po 31.000 eura, što će svakako biti prava financijska injekcija i lijep poklon pred nadolazeće praznike.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.