Dobra partija Runića na otvaranju sezone

Bivši fudbaler Borca se dobro snašao u Grčkoj

Dobra partija Runića na otvaranju sezone

Bh. fudbalere možemo naći u gotovo svakoj ligi Evrope.

Jedan od onih koji svoj hljeb zarađuje van granica naše zemlje je i Banjalučanin Nebojša Runić (23).

Mladi štoper od ove sezone nastupa u drugoj ligi Grčke, gdje brani boje A.O. Xanije.

Nakon dosta komplikacija i odugovlačenja, konačno je startovalo prvenstvo, a svoj debi imao je bivši fudbaler Borca.

"Napokon nam je krenulo prvenstvo i utisci na startu su veoma pozitivni. Odigrali smo neriješeno u gostima protiv Panegialiosa (0:0) i prilično sam zadovoljan svojom igrom. Na terenu sam proveo svih 90 minuta i nema sumnje da ću i u narednim mečevima biti u prvom planu", izjavio je Runić za SportSport.ba.

Mladi Banjalučanin dodao je da u ligi ima dosta kvalitetnih fudbalera, te da u gotovo svakoj ekipi ima najmanje po jedan fudbaler sa ovih prostora.

"Liga je zaista kvalitetna, ima dosta igrača iz Portugala, Španije i Argentine. Igra se brz i lepršav fudbal", zaključio je Runić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi