Dodik se uključio u spašavanje Borca

Uplatio 50.000 KM

Dodik se uključio u spašavanje Borca

E. Škorić

U Banjaluci na Gradskom stadionu večeas se održava donatorsko veče na kojem se skupljaju sredstva za FK Borac.

Okupljeni su prijatelji Borca došli da pomognu klubu da se spasi, a predstavljen im je i plan za razvoj kluba pod nazivom "evropski Borac".

Mnogi su došli da podrže Borac, a svojom donacijom pomogao je i Milorad Dodik. Iz kabineta predsjednika RS na račun kluba je uplaćeno 50.000 KM.

Vlada RS uplatit će Borcu još 100.000 KM, dok će Elektroprivreda pomoći sa 60.000 KM, a do sada je, prema prvim informacijama, sakupljeno oko 300.000 KM. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Borac se, podsjećamo, vratio ove sezone u Premijer ligu BiH, ali još čeka da dobije licencu. U Borcu su sretni zbog napravljenih stvari, no smatraju da ih najteži dio posla tek očekuje i da bez podrške javnosti Borac neće moći da preživi.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi