Dogovor postignut: Leo Novak ponovo u dresu Viteza

Vrijedno pojačanje za Vitežane

Dogovor postignut: Leo Novak ponovo u dresu Viteza

S. Mlaćo

Miljenik navijača Viteza Leo Novak (26) vratio se u redove ovog bh. premijerligaša.

 Nakon što je jednu sezonu proveo u Rumunjskoj, Novak se odlučio za povratak u Vitežane, a danas je postigao dogovor sa čelnicima kluba.

"Jako sam sretan što ponovno dolazim u Vitez, za koji me vežu samo lijepe uspomene. Nakon Rumunjske bilo je nekoliko inozemnih ponuda, ali što iz objektivnih, što iz subjektivnih razloga ništa se od toga nije realiziralo. Imao sam razgovore i s predstavnicima dva kluba iz BiH, ali nakon razgovora s predstavnicima danas izabrane uprave Viteza dvojbe nije bilo. U ponedjeljak sam na raspolaganju treneru Boniću, a nadam se da ćemo uspjeti s nekoliko dobrih rezultata vratiti Vitez u sredinu prvenstvene ljestvice. Veselim se novom susretu s dragim navijačima Vitezovima", kazao je Novak nakon potpisa ugovora.

"Leo, dobrodošao natrag i puno uspjeha u plavo-bijelom dresu!", poručili su iz NK Vitez.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NK Vitez sutra očekuje prijateljski meč protiv FK Žejezničar, a naredne subote izabranici Ivice Bonića u goste će FK Sarajevo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi