Dogovorene utakmice protiv Bosne u Visokom i Rudara u Zenici

Čelik polako sklapa ekipu za proljeće

Dogovorene utakmice protiv Bosne u Visokom i Rudara u Zenici

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika ove zime na vrijeme su počeli s pripremama za nastavak sezone u Premijer ligi, gdje ih očekuje grčevita borba za opstanak. 

Zeničani nakon usvajanja novog Statuta i imenovanja novog predsjednika kluba u miru i polako sklapaju ekipu za nastavak prvenstva.

Prvo pojačanje za proljetni dio sezone je Aldin Šišić, a u narednim danima još nekoliko igrača će i zvanično potpisati ugovor s  crno-crvenim. Šef struke Nedim Jusufbegović nametnuo je žestok ritam rada, a uprkos teškim vremenskim uslovima u Zenici, igrači su motivisani i željni treninga, te utakmica. Do subote će crno-crveni trenirati na Kamberovića polju, te gradskoj Areni, dok će u subotu imati već prvu test utakmicu.

Čelik će u  subotu 21. februara gostovati u Visokom kod Bosne, koja se nakon prvog dijela sezone u 1. ligi FBiH nalazi na prvom mjestu. Druga dogovorena utakmica je protiv kakanjskog Rudara u Zenici na terenu s umjetnom travom 28. februara. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sigurno je da su se i pristalice kluba s Bilinog polja zaželjeli utakmica, tako da nema sumnje da će već u subotu put Visokog krenuti veliki broj znatiželjnih navijača, kojima se nakon pozitivnih promjena u klubu vratio osjećaj, da bi u narednim sezonama mogao imati transparentan klub, koji se neće boriti za opstanak u Premijer ligi.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi