"Dok ima nade da se plasiramo u baraž, mi ćemo se boriti"

Kenan Kodro nakon meča

"Dok ima nade da se plasiramo u baraž, mi ćemo se boriti"

D. Rakanović

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine savladala je kao gost Gibraltar rezultatom 4:0 u susretu osmog kola grupe H kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Zadovoljan nakon utakmice sa Gibraltarom bio je Kenan Kodro koji se prvi put upisao u listu strijelaca u dresu sa državnim grbom.

"Sretan sam prije svega zbog pobjede koja nam je bila potrebna, ali i zbog prvog pogotka za reprezentaciju. Drago mi je i što sam počeo meč u prvoj postavi. U igri smo za plasman u baraž i dok ima nade, mi ćemo se boriti", rekao je Kodro, prenosi službena stranica N/FS BiH

Ovo je bio treći nastup igrača Mainza za A reprezentaciju BiH.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi