Dolazak Miralema Pjanića obradovao stručni štab i nogometaše

Zmajevi odradili jutarnji trening

Dolazak Miralema Pjanića obradovao stručni štab i nogometaše

D. Kurbegović

Nogometna A reprezentacija BiH je u Trening centru odradila jutarnji trening, a izabranici selektora Mehmeda Baždarevića bili su kao i obično veoma raspoloženi.

Dodatno je atmosferu podigao dolazak Miralema Pjanića, koji je izašao na teren kako bi se pozdravio sa stručnim štabom i saigračima. Kako je istakao selektor Mehmed Baždarević, veznjak Juventusa će sutra odraditi trening na Bilinom polju, te bi trebao da bude spreman za duel s Grcima, tako da i stručni štab ima brigu manje za možda najvažniji duel u ovim kvalifikacijama.

Ostali igrači danas su trenirali, a čitav trening bio je otvoren za javnost. Vrijedi istaći da su nogometaši imali i malu nezgodu, jer se malo poremetio sistem za rashlađivanje stadiona, tako da su mnogi nogometaši bili mokri i prije nego što je počeo trening, što je izazvalo salvu smijeha i šale kako na terenu, tako na tribinama Trening centra u Zenici, gdje su bili prisutni mediji.

Nema sumnje da će naši nogometaši biti potpuno fizički, a posebno psihički spremni za duel protiv Grčke u petak, te da će biti spremni na sve, naravno aludiramo na provokacije i ono što se dešavalo u prvoj utakmici u Grčkoj. Nadamo se da će uz veliku pomoć naših navijača, izabranici Mehmeda Baždarevića upisati tri boda i dodatno se približiti pozicijama koje vode direktno ili u baraž za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi