Dolazi po titulu: Vincent Tan u subotu u Sarajevu

SportSport.ba saznaje

Dolazi po titulu: Vincent Tan u subotu u Sarajevu

Većinski vlasnik upravljačkih prava FK Sarajevo Vincent Tan će, prema saznanjima do kojih je došao naš portal, prisustvovati posljednjoj utakmici bordo tima u ovoj sezoni.

Sarajevo se nakon osam godina nalazi pred osvajanjem šampionske titule, a malezijski milijarder tim povodom stiže na Koševo da uveliča veliko slavlje koje je u pripremi.

Prema našim informacijama, Vincent Tan će u Sarajevo stići sa svojim sinom u subotu, a u glavnom gradu naše države će se zadržati do ponedjeljka.

Podsjećamo, Tan je već jednom dolazio na utakmicu Sarajeva i to u 2. pretkolu Evropske lige, kada je na Koševu gostovao Haugesund.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.