Domaćini prednjačili u petom kolu prvenstva Srpske

Tri minimalca, dva remija, jedna uvjerljiva pobjeda

Domaćini prednjačili u petom kolu prvenstva Srpske

D. Vejo

DanaS je kompletirano i peto kolo Prve lige Republike Srpske.

U šest odigranih utakmica, tri su završile minimalnim pobjedam, jedna bez pogodaka, zatim jedna remijem od 1:1 te jedna najvećim trijumfom u kolu (2:0).

Kada su u pitanju minimalci, takav učinak imale su sljedeće ekipe. Sloga je u Doboju savladala Kozaru (1:0), Tekstilac je istim rezultatom savladao ekipi Zvijezde 09, dok je isti učinak imala Sloboda u Mrkonjić Gradu gdje je slavila protiv Slavije iz I. Sarajeva.

"Ubjedljivu" pobjedu imala je jedino ekipa Borca iz Šamca koja je na svom terenu s 2:0 bila bolja od Sutjeske iz Foče.

Danas su ostvarena i dva remija. Bez pogotka bila je ona utakmica u Janji gdje su se sastali domaće Podrinje i Borac iz Banja Luke, dok je po jedan gol na obje strane pao u Prijedoru na meču Rudara i Drine iz Zvornika.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi