Domuzin pogodio za pobjedu BiH nad Makedonijom

Prijateljska utakmica U-15 reprezentacije u Zenici

Domuzin pogodio za pobjedu BiH nad Makedonijom

D. Kurbegović

Pionirska nogometna reprezentacija BiH danas je na stadionu Kamberovića polje odmjerila snage s vršnjacima iz Makedonije. Danas je odigran prvi susret, a drugi je zakazan također u Zenici u četvrtak ponovo na Kamberovića polju.

Izabranici selektora Zorana Erbeza danas su za jedan gol bili bolji od Makedonaca, a jedini pogodak na utakmici djelo je rezerviste Dragana Domuzina koji je gostujuću mrežu pogodio u 56.minuti za 1:0 što se na kraju ispostavilo kao konačni rezultat.

ZENICA. Stadion Kamberovića Polje. Gledalaca: 300. Sudija: Nermin Smajlović. Pomoćnici: Sahib Smirko i Mirza Demir (svi iz BiH). Strijelci: 1:0 - Domuzin (56). 

BIH U-15: Mušija, Beganović, Pepić (80. Mandić), Buljubašić (80. Dedić), Velić, Grahovac, Smajić (66. Vručinić), Šabanadžović, Hadžić (41. Klairć), Veladžić (75. Rozić), Mrzić (41. Domuzin). Selektor: Zoran Erbez.

 MAKEDONIJA U-15: Stelkovski, Gjorcikov (78. Tanevski), Tasev, Janevski, Kirovski, Asbren (52. Zdravevski), Trapanovski (69. Naumoski), Delevski, Jovanovski (69. Trajkov), Atanasov, Kurti (9. Elif). Selektor: Vujadin Stanojković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.