Došao zbog Obradovića, a oduševio ga Ahmetović

Skaut iz Japana

Došao zbog Obradovića, a oduševio ga Ahmetović

E. Škorić

Sarajevo je u 18. kolu Premijer lige BiH s 2:0 savladalo ekipu Radnika iz Bijeljine.

Mersudin Ahmetović bio je strijelac vodećeg gola za bordo tim, a upravo sjajni napadač tima s Koševa oduševio Ikedu Shunsukea, skauta japanskog Tokyja.

Zvanični skaut ekipe Tokyo na Koševu je posmatrao duel Sarajeva i Radnika, a iako je prvobitno došao zbog napadača gostiju Marka Obradovića, oduševio ga je bivši golgeter tuzlanske Slobode.

Shunsuke će svakako vodstvu klupa predložiti Ahmetovića, a ne znamo da li postoji još neki igrač koji se dopao japanskom skautu i da li ćemo uskoro u dresu japanskog tima gledati nekog igrača iz Premijer lige BiH.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za kraj dodajmo da je Ahmetović ukupno postigao devet golova.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi