Dragan Ristić pojačao Rudar

Prijedorčani doveli napadača

Dragan Ristić pojačao Rudar

Nakon što je napustio Mladost iz Velike Obarske, napadač Dragan Ristić nije dugo čekao na novi angažman a karijeru će nastaviti u redovima dojučerašnjeg Premijerligaša Rudara iz Prijedora.

"Rudar ima dobru ekipu koja želi povratak u Premijer ligu i zbog toga sam odlučio da se preselim u Prijedor. Želim da pomognem koliko budem mogao da se ovaj cilj i ostvari. Moj novi klub ima realne šanse da na kraju sezone bude prvi i da se vrati u elitu", rekao je napadač Dragan Ristić.

On je u dosadašnjoj karijeri branio boje Drine iz Zvornika, Radnika,  Leotara, Zvijezde Gradačac i na kraju Mladosti iz Velike Obarske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.