Dragan Vukša više nije trener Slobode iz Mrkonjić Grada

Iskusni stručnjak podnio ostavku

Dragan Vukša više nije trener Slobode iz Mrkonjić Grada

D. Vejo

Nakon jučerašnjeg poraza u prvoj polufinalnoj utakmici Kupa Republike Srpske od Leotara (1:3), Dragan Vukša je podnio ostavku na mjestu trenera Slobode iz Mrkonjić Grada.

Poraz od Trebinjaca očigledno je bila kap koja je prelila čašu nakon niza loših rezultata ove godine, pa se s toga kao razlog prekida saradnje na relaciji Vukša-Sloboda MG navodi upravo loš rezultatski učinak ovog proljeća tima iz Mrkonjić Grada.

"Tačno je, podnio sam ostavku i od jučer više nisam trener Slobode", kratko je za SportSport.ba prokomentarisao Dragan Vukša.

Sloboda je u najgorem mogućem trenutku ostala bez kormilara, s obzirom da im ne cvjetaju ruže ni u Prvoj ligi Republike Sprske gdje zauzimaju 10. poziciju, ali očegledno su i u teškoj situaciji pred revanš meč Kupa RS sa Leotarom.

Podsjetimo, na mjesto šefa struke Slobode MG, Vukša je stigao prošle sezone.

Top Komentari

bsk
Precijenjen trener,sklon despotizmu i tiraniji,kvalitet vrlo upitan.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi