Dragišić: Nismo zaslužili pobjedu jučer

Trener Tekstilca nakon pobjede protiv Slobode MG

Dragišić: Nismo zaslužili pobjedu jučer

D. Vejo

Zoran Dragišić i njegovi izabranici uspjeli su jučerašnjom pobjedom protiv Slobode MG u Derventi (2:1), da prekinu seriju loših rezultata i tako se vrate na pobjednički kolosjek.

Strateg Dervenćana ističe da pobjeda njegovog tima i nije toliko realan omjer snaga na terenu između dvije ekipe.

"Smatram kako nismo zaslužili trijumf jučer. Remi bi bio neki realan rezultat ove utakmice. Ali, možda nam se to vraća za poraz iz prva dva proljećna kola gdje smo nezasluženo poraženi. Borili smo se do samog kraja, a Sloboda MG se pokazala kao dosta kvalitetna ekipa. Sigurno da će nam ova tri boda značiti mnogo u borbi za play-off", izjavio je trener Tekstilca, Zoran Dragišić.

Trenutno, tim iz Dervente zauzima petu poziciju u prvenstvu.

Naredni susret, Tekstilac igra u Doboju protiv tamošnje Sloge koja se nalazi u krizi rezultata.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi