Dragišić od sutra na klupi Tekstilca

Dervenćani riješili pitanje šefa struke

Dragišić od sutra na klupi Tekstilca

D. Vejo

Tekstilac bi sutra trebao riješiti pitanje šefa struke. 

Nakon što je Bojan Magazin napustio mjesto kormirala tima i otisnuo se u novu sredinu, Dervenćani nisu imali kada da čekaju pa im je s toga hitno bio potreban trener.

Na mjestu istog, dovodila su se u vezu mnoga imena poput Velimira Stojnića trenutnog stratega Kozare iz Gradiške, Cvijetina Blagojevića ali i Zoran Dragišić trener mlađih kategorija banjalučkog Borca.

Ipak, dilema više nema. Bivši trener A tima Banjalučana i mlade reprezentacije Republike Srpske Zoran Dragišić od sutra bi trebao postati novi trener Tekstilca.

Pred njim, stoji jedan niti malo lagana zadatak. Dervenćani se nalaze na četvrtoj poziciji u Prvoj ligi Republike Srpske sa 26 osvojenih bodova koliko i trećeplasirano Podrinje iz Janje, te bi kontinuitet dobrih igara trebali nastaviti i na proljeće.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi