Novi šef stručnog štaba FK Borac

Dragišić: Želimo ekspresan povratak u Premijer ligu BiH

Nakon ispadanja iz Premijer lige BiH, FK Borac odlučio je da napravi prve promjene u svojim redovima. 

U veoma kratkom roku Velikan iz Platonove na čelo stručnog štaba postavio je Zorana Dragišića, doskorašnjeg pomoćnika Borčeta Sredojevića.

Banjalučani će kao glavni cilj imati povratak u bh. elitu, a o prvim koracima koje će klub poduzeti u narednom periodu za Sportsport.ba govorio je novi trener crveno-plavih.

"Borac se mora konsolidovati na svim nivoima nakon loše sezone u Premijer ligi. Uprava je obezbijedila maksimalne uslove za početak priprema. Naš cilj je ekspresan povratak u najviši rang, jer Borac kao najveći klub iz Republike Srpske to zaslužuje. Dosta nam je igrača otišlo, tako da ćemo se morati pojačati. Vidjećemo da li će ta pojačanja biti iz banjalučke regije ili ćemo morati posegnuti za nekim ektra pojačanjima. O tome ćemo se dogovarati na radnom sastanku. Što se tiče same ekipe, raduje me činjenica da je dosta igrača iskazalo želju da ostane u timu", izjavio je Dragišić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Svakako da neće biti lako obezbijediti plasman u Premijer ligu BiH. Tu će biti nekoliko kvalitetnih ekipa poput Slavije, Rudara iz Prijedora i Drine iz Zvornika. Liga će biti zahtjevna i teška, ali Borac će spremno dočekati prvenstvo", dodao je novi trener Banjalučana.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi