Dragović o sukobu sa Džekom: To su normalne stvari

Iznervirao Dijamanta

Dragović o sukobu sa Džekom: To su normalne stvari

Reprezentativac Austrije i fudbaler Dinama iz Kijeva Aleksandar Dragović oglasio se nakon utakmice protiv BiH povodom spornog okršaja sa Edinom Džekom.

Tačnije, tu i nije bilo nekog okršaja budući da je Dragović uplašeno gledao našeg kapitena koji mu je očitao pravu 'bukvicu'.

"Varnice su normana stvar u fudbau, dešavaju se svakodnevno. Sve je dobro prošo, čak smo se i rukovali na kraju utakmice", rekao je Dragović.

Defanzivac Austrije je istakao i da je remi protiv naše reprezentacije rezultat kojim navijači Austrije trebaju biti zadovoljni.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.