Dribling Zilkića koji je podigao Tušanj na noge

Fantastičan potez fudbalera Slobode

Dribling Zilkića koji je podigao Tušanj na noge

M. Šljivak

Almedin Zilkić junak je pobjede tuzlanske Slobode nad Sarajevom.

Tuzlaci su sa uvjerljivih 3:0 pobijedili goste s Koševa, a nezaustavljiv po odbranu Bordo tima bio je Almedin Zilkić.

Pored gola kojim je zaključio trijumf, ovaj fudbaler je najzaslužniji i za preostala dva gola.

Kod drugog je šutirao prije nego što je Tandir pogodio za 2:0, ali je posebno impresivan dojam ostavio kod prvog gola koje je upravo on iznudio.

Fantastičnim driblingom Zilkić je izbacio veznjaka gostiju Elvisa Sarića, nakon čega je lopta pogodila Marka Mihojevića u ruku. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj potez fudbalera Slobode podigao je publiku na noge. Zaista, na našim terenima su ovakvi driblinzi zaista rijetkost, a Zilkić se pobrinuo da uživamo u potezu.



Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi