Drina bez Uzelca na Zvijezdu

Premijer liga BiH

Drina bez Uzelca na Zvijezdu

M. Šljivak

Defanzivac Drine Dejan Uzelac zbog povrede neće biti u kombinaciji za susret protiv Zvijezde,  a pod znakom pitanja je i nastup Slavka Ćulibrka.

 U tim se sigurno vraća Slaviša Radović. 

"Mi smo do sada ostvarili samo jednu pobjedu na domaćem terenu i sad silno želimo tri boda pred našim navijačima. Jedna smo od rijetkih ekipa koja u ovoj sezoni ima bolje rezultate u gostima. Kod kuće smo prosuli dosta bodova i evo sad prilike da nadoknadimo bar jedan dio onog što smo prokockali", rekao je povratnik Slaviša Radović.

Drina je trenutno na devetoj poziciji Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.