Drina i dalje bez trenera

Stojnić jedna od opcija

Drina i dalje bez trenera

D. Vejo

Rukovodstvo Drine već danima traga za novim šefom struke, imajući u vidu da je to mjesto napustio Mile Lazarević koji je preuzeo ekipu Zvijezde 09 iz Etno sela Stanišići.

Kako se špekuliše, jedan od kandidata za klubu Zvorničana jeste Velimir Stojnić, doskorašnji trener Kozare iz Gradiške koji je takođe bio na meti i Tekstilca iz Dervente.

Njegovo iskustvo, svakako da bi bilo od pomoći timu iz Zvornika, kojeg je u prethodnih nekoliko dana napustila nekolicina igrača.

Uprava ovog kluba, moraće pod hitno da reaguje po pitanju novog šefa struke, jer su pripreme za novu sezonu Prve lige Republike Srpske, sve bliže.

Podsjetimo, Drina je protekle sezone završila kao trećeplasirana ekipa na tabeli, odmah iza Borca i Podrinja.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi