Drina i dalje na plus šest, katastrofa Rudara u Janji

Prva liga RS, 9. kolo

Drina i dalje na plus šest, katastrofa Rudara u Janji

Derbi devetog kola 1. Ligi Republike Srpske između Drine iz Zvornika i Kozare pripao je domaćem timu rezultatom 4:0. 

Pomalo nevjerovatno zvuči da je hat trick za domaći tim postigao stoper Vlado Ivanović, dok je jedan pogodak pridodao i Stevanović. Ovim trijumfom Drina je otišla na plus šest u odnosu na prve pratioce Podrinje, Mladost iz Gacka i Drinu HE.

Podrinje je na domaćem terenu nanijelo pravu katastrofu timu Rudara iz Ugljevika, konačan rezultat utakmice glasio je 7:0 u korist domaćina. Po tri pogotka postigli su Velagić i Sajatović, a jedan je pridodao Jusufović. Rudar iz Ugljevika nastupio je sa juniorima i najozbiljniji je kanidadat za put u niži rang.

Drina HE u Višegradu očekivano je savladala Mladost rezultatom 3:1, a pogađali su Šimšić, Guzina i Tasić. Počasni gol za tim iz Gacka postigao je Ćeranić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Sloboda Novi Grad sa 2:1 trijufovala je nad Napretkom, dok je važne bodove osvojio Proleter protiv Modriče koja je i dalje u opasnoj zoni.

Susret između Borca i Sutjeske u Šamcu završen je bez golova, dok je Sloboda iz Mrkonjić Grada minimalnim rezultatom savladala Slogu iz Doboja u posljednjem susretu devetog kola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.