Drina na pripremama u Topoli

Lazarević poveo 24 igrača

Drina na pripremama u Topoli

M. Jakovljević

Fudbaleri Drine iz Zvornika, članovi Prve lige RS, su otputovali u Topolu kod Aranđelovca gde će ostati 7-8 dana i odigrati 2-3 pripremne utakmice.

Trener Mile Lazarević je na put poveo 24 igrača na koje računa u novoj sezoni.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Dobro smo odradili prvi dio u Zvorniku i zadovoljan radom i disciplinom svih igrača. Imamo i nekih promjjena. Produžena je saradnja sa golmanom Goranom Maksimović ali nas je napustio vezista Rade Vasić koji je pristupio Vitezu. U naše redove je stigao vezista i desni bočni Ernes Brčkalić (iz Mladosti VB) i takav tip igrača nam je nedostajao. U preostalim utakmicama uigravat ćemo najbolji tim. Sezona će biti teška i naporna jer tu su povratnici, premijerligaši Borac, Slavija i Rudar Prijedor. Vjerujem da ovaj naš sastav može izboriti ulazak u playoff, a onda pokušati ponovo ulazak u Premijer ligu BiH", rekao je trener Mile Lazarević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi