Drina poražena i od Grbalja

Crnogorski tim slavio

Drina poražena i od Grbalja

Fudbaleri Drine iz Zvornika poraženi su u svojoj četvrtoj pripremnoj utakmici.

Naredni protivnik pretposljednje ekipe premijerligaške karavane bio je Grbalj iz Crne Gore, a utakmica odigrana na Jazu okončana je rezultatom 3:1. 

Prvi gol na utakmici viđen je već u 10. minuti. Grbalj je poveo zahvaljujući nespretnoj reakciji Petrovića koji je poslao loptu u vlastitu mrežu, da bi u 22. minuti prednost tima iz Crne Gore udvostručio Grivić. 

Zvorničani se nisu predavali. Brojni napadi dolaze na naplatu u 48. minuti kada Palata smanjuje prednost, međutim do kraja utakmice Grbalj je preko Soldatovića uspio postići novi pogodak i postaviti konačnih 3:1. 

Prijateljska utakmica:

Drina - Grbalj 1:3

Drina: F. Erić, Majlović, Đorđilović, Jokić, Ivanović, Kikić, R. Vasić, Petrović, Atić, Stjepanović, D. Erić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Grbalj: L. Carević, Grivić, Manojlović, Punoševac, M. Carević, Nikolić, Dragičević, Pavlović, Zorica, Jablan, Tučević. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi