Drina prokockala dva gola prednosti na Piroti

Travnik se izvukao

Drina prokockala dva gola prednosti na Piroti

E. Škorić

U prvoj utakmici subotnjeg programa sedmog kola BHT Premijer lige snage su odmjerili Travnik i Drina, a na kraju nije bilo pobjednika (2:2).

Gosti iz Zvornika dobro su otvorili utakmicu, a hrabra igra donijela im je i veliko vodstvo poslije svega 17 minuta igre. Fiip Kostić je glavom sjajno pogodio za vodstvo Zvorničana.

Jusufbašić i Adriano su imali dobre prilike za Travničane, ali je Erić spasio gol Drine, koja je u finišu mogla postići makar još jedan gol, ali Kikić i Ilić nisu iskoristili svoje šanse, odnosno Nurković je sjajno odbranio.

U nastavku je Travnik bio bolji, na poluvremenu su ušli Burazor i Mahović, a upravo ovaj potonji je imao dobru šansu u 60. minuti, ali nije bio precizan.

Krenuli su domaći agilnije prema golu Zvorničana, ali je rezervista Filipović u 78. zabio za 0:2. No, Travničani nisu odustali. Minutu kasnije Zajmović zabija za 1:2, a Dudić u 90. s bijele tačke donosi Vezirima bod.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije