Drina savladala Kozaru u Zvorniku

Novi poraz Gradiščanaca

Drina savladala Kozaru u Zvorniku

D. Vejo

Ekipa Drine danas je u Zvorniku savladala Kozaru iz Gradiške rezultatom 2:0 (0:0), u sklopu četvrtog kola play-off faze Prve lige Republike Srpske.

Zvorničani su tako pred svojom publikom osvijetlili obraz nakon poraza u prošlom kolu od Borca (1:0). Ovo je bio treći trijumf izabranika Mile Lazarevića u četiri odigrane utakmice Lige za prvaka do sada, dok su Gradiščanci pretrpjeli četvrti poraz.

U prvom poluvremenu viđena je izjednačena borba na obje strane. Domaćin je imao priliku više, ali su mreže nakon prvih 45 mirovale.

Druga dionica meča, donijela je bolju igru Zvorničana. Prvo je sredinom drugog dijela mrežu gostiju iz Gradiške zatresao Rašević, da bi nekoliko minuta na 2:0 povisio Dragutinović koji ispostaviće se postavlja konačan ishod meča. Do kraja susreta, crveno-bijeli su imali nekoliko prilika, ali se rezultat nije mijenjao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi