Drina savladala Slaviju u Zvorniku

Zvorničani sigurni

Drina savladala Slaviju u Zvorniku

D. Vejo

Mile Lazarević i njegovi izabranici upisali su novu pobjedu nakon što su danas na svom terenu u Zvorniku savladali ekipu Slavije rezultatom 2:1 (0:0).

U prvom poluvremenu nije viđen pretjerano kvalitetan fudbal. Igralo se oprezno i na sredini terena. Uslijedio je po koji dalekometni šut kako sa jedne tako i sa druge strane, ali sve je ostalo na pokušajima.

Na predah se odlazi pri rezultatu 0:0.

U nastavku, bolje su zaigrali Zvorničani. Sredinom drugog poluvremena, za slavlje Drine pogodio je Rašević. Nakon toga, domaći tim nastavio je sa presingom na zadnju liniju ekipe iz Istočnog Sarajeva. Trud je urodio plodom tek u 80. minuti susreta kada prednost Drine duplira Ivanović u 80. minuti meča.

Gosti se nisu predavali. Uspjeli su da pet minuta kasnije smanje rezultat preko Leme, ali to je bilo sve pa tako utakmica završava u korist Zvorničana.

Drina će u narednom kolu gostovati Zvijezdi 09 u Etno selu Stanišići, a Slavija će na svom terenu dočekati Podrinje iz Janje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi