Drina ubjedljiva protiv Tekstilca

Prva liga RS, play-off

Drina ubjedljiva protiv Tekstilca

D. Vejo

Ekipa Drine iz Zvornika danas je u drugom kolu Lige za prvaka prvenstva Republike Srpske na svom terenu savladala Tekstilac iz Dervente rezultatom 4:0 (1:0).

Zvorničani su od prvog sudijskog zvižduka krenuli na sve ili ništa. Sredinom prvom poluvremena, defanzivac Dervenćana Dejan Ćorić postigao je autogol, čime Drina stiže u vodstvo. Do kraja prvog poluvremena, Drina je preko Mazića i Vasića prijetila, ali se rezultat nije mijenjao.

Svega 10-tak minuta u nastavku trebalo je domaćinu da duplira prednost, a u ulozi egzekutora se našao Stojanović. Krojači nisu ni uspjeli da konsoliduju redove, a za tada već nedostižnih 3:0 pogađa Rašević. Izabranici Mile Lazarevića nastavili su sa ofanzivnom igrom, pa tako do isteka regularnih 90 minuta postižu još jedan gol, strijelac je bio Ivanović.

Zoran Dragišić i njegovi izabranici još jednom su dokazali da se nalaze daleko od forme u kojoj su bili tokom jesenjeg dijela sezone.

Drina će u derbiju trećeg kola play-offa gostovati u Banjaluci, ekipi Borca dok će Tekstilac dočekati Rudar u Derventi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi