Drina zakazala generalku protiv Radničkog iz Klubaca

Posljednji test meč za Zvorničane

Drina zakazala generalku protiv Radničkog iz Klubaca

D. Vejo

Mile Lazarević i njegovi izabranici za posljednjeg protivnika, odnosno generalnu provjeru, imat će ekipu Radničkog iz srbijanskog mjesta Klupci nadomak Loznice.

U dosadašnjem dijelu zimskog pripremnog ciklusa, Zvorničani su u sedam test utakmica ostvarili dva poraza, isto toliko remija te tri pobjede.

Priliku za četvrtu, imat će ovog vikenda kada dočekuju pomenuti Radnički, tim koji se takmiči u četvrtoj srbijanskoj ligi. Ovo će ujedno biti i drugo odmjeravanje snaga ova dva tima, s obzirom da su fudbaleri Drine na gostovanju u Srbiji prošle sedmice slavili sa 1:3.

Utakmica se igra u subotu, u Zvorniku.

Nakon jesenjeg dijela šampionata, ekipa Drine zauzima petu poziciju na tabeli sa 26 osvojenih bodova, a prvi protivnik u nastavku sezone biti će im šamački Borac, kojem putuju na gostovanje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi