Dudić: Podcjenjivački pristup Sarajeva je motiv više za nas

Pomoćni trener Travnika za SportSport.ba

Dudić: Podcjenjivački pristup Sarajeva je motiv više za nas

S. Mlaćo

Nakon remija u Mostaru protiv Veleža (0:0), u NK Travnik odmah su se okrenuli prvom susretu četvrtfinala Kupa naše zemlje u kojem će na stadionu "Asim Ferhatović-Hase" odmjeriti snage protiv FK Sarajevo. 

Veziri će nastupati bez Pejića i Zukića koji nemaju pravo nastupa, a zbog povreda će izostati Hasanbegović i Zajmović. Uoči sutrašnjeg meča za SportSport.ba je govorio pomoćni trener Travnika Feđa Dudić.

"Nama je čast igrati sa jednim od najvećih klubova na prostorima bivše države i sigurno da je FK Sarajevo favorit u ovom dvomeču,  ali mi ne idemo na Koševo sa bijelom zastavom. U dva kola nastavka Premijer lige Sarajevo je pokazalo neke svoje slabosti što ćemo pokušati da iskoristimo. Dodatni motiv za naš klub i naše igrače će biti pomalo podcjenjivački pristup iz FK Sarajeva, kada su poslije žrijeba izjavili da su prezadovoljni i da su priželjkivali baš nas", kazao je Dudić. 

Meč između Sarajeva i Travnika igra se sutra sa početkom u 15 sati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi