Fudbaler Krupe Nikola Dujaković

Dujaković: Cilj je jedan, Premijer liga BiH

Jedan od najboljih pojedinaca na današnjoj pripremnoj utakmici između Krupe i Slobode iz Mrkonjić Grada bio je Nikola Dujaković. 

Domaći tim je slavio sa visokih 6:0, a mladi fudbaler je dobio priliku u drugom poluvremenu i na najbolji način je iskoristio. Najprije je nakon slaloma u šesnaestercu Slobode asistirao Stojanovu, da bi potom postigao evrogol. Nikola je nakon meča bio u potpunosti zadovoljan pruženom igrom njegovog tima i izrazio nadu da će u istom ritmu nastaviti u drugom dijelu priprema, ali i u prvenstvu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Što se tiče današnje utakmice, pokazali smo da smo kvalitetnija ekipa. Mislim da smo u oba poluvremena pružili mnogo više. Najvažnije je da nema povrijeđenih igrača pred putovanje u Novi Sad, na drugi dio priprema. Tu ćemo imati nekoliko utakmica protiv kvalitetnijih timova koji nastupaju u Prvoj ligi Srbije. Želimo da budemo u potpunosti spremni pred nastavak takmičenja gdje ciljamo prvo mjesto i ulazak u Premijer ligu", rekao je Dujaković za Sportsport.ba. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi